230420 LIS 031.

För partners

Alla som vill informera och inspirera kring jobb, boende och fritid i Skaraborg är välkomna att använda materialet som är framtaget kring Livet i Skaraborg. Vi har också tagit fram material särskilt för dig som är arbetsgivare i Skaraborg. 

Välkommen att använda bilder, filmer, logotyper och texter när du beskriver och berättar om Skaraborg! Nedan finns information om hur du får tag på materialet.

Materialet ska användas i enlighet med vår grafiska profil. 

Har du frågor är du välkommen att kontakta Richard Dyvelås, 0767210388, richard.dyvelas@skaraborg.se.

Bilder & logotyper

Logotypen Livet i Skaraborg finns i flera färgkombinationer, på svenska och engelska.

Alla bilder och filmer som är tagna inom projektet finnas att ladda ner i vårt mediebibliotek. Fotograf är Tobias Andersson. 

Bilder & logotyper

Ladda ner material
LIS 221116 034.

Film

Behöver du filmklipp är du välkommen att kontakta oss!

Affischer

Dessa affischer har en kort informationstext om hemsidan och inflyttarguiderna samt webbadress och QR-kod som leder till hemsidan. Alla har samma information men bakgrundsfärg och bilder skiljer dem åt. Använd den som passar er bäst!

Affischer på engelska:

Informationsblad

Infobladet innehåller kortfattad information om Livet i Skaraborg med uppmaning om att utforska mer på webbplatsen. Det kan användas som medskick till potentiella medarbetare, inflyttare på mässor m.m. Hör av er till oss om ni önskar en tryckt variant. Mått är A4.

Texter

Använd gärna Livet i Skaraborg för att komplettera din organisations beskrivningar av platsen ni verkar på. Nedan finns textförslag på hur ni kan använda Livet i Skaraborg i olika sammanhang.

Beskrivande texter

Boende

Drömmer du om en villa vid Vänerns strand, en ljus lägenhet vid ett myllrande torg eller lugnet på en lantgård? Här finns boendet för dig! Skaraborg består av 15 kommuner med tätorter sammanbundna av fält, skogar, berg och sjöar. Vart känner du dig hemma? 

Korta avstånd

Att jobba i en kommun och bo i en annan är mer regel än undantag när du lever i Skaraborg. Närheten gör att du enkelt tar dig mellan olika orter för att arbeta, gå på konsert eller träffa vänner. Med tåg tar du dig snabbt till både Stockholm, Göteborg och vidare ut i världen. 

Växande region

Skaraborg växer! Här finns både välkända företag med lång historia och innovativa nykomlingar. Vill du finnas i en region där möjligheterna är många så har du kommit rätt. I Skaraborg är vi riktigt bra på mycket och till och med världsledande inom vissa branscher. 

Platsannonser

Nedan finns två exempel på texter du kan ha med i platsannonser. För fler förslag samt engelska översättningar se textdokumentet platsannonser.

Alternativ 1 

Undrar du vad som finns att göra och se när du inte jobbar hos oss på [FÖRETAG]? Gå in på www.livetiskaraborg.se och upptäck alla Skaraborgs möjligheter! 

Alternativ 2

Vad kan du göra i Skaraborg när du inte jobbar på [FÖRETAG]? Utforska Skaraborg på www.livetiskaraborg.se

Övrigt material

Är du i behov av mässmaterial eller liknande går det bra att kontakta oss via liveti@skaraborg.se så kan vi skicka material. Det går också bra att höra av sig för att komma och hämta det hos oss i Skövde.

  • Beach flaggor (Blå och röd)
  • Roll ups med bild (Grön och röd)
  • Roll up med Livet i Skaraborg logotyp (Blå)

Det går även att hämta:

  • Visitkort med QR-kod för Livet i Skaraborg
  • Infoblad (samma som nämns tidigare på denna sida)
  • Affischer (samma som nämns tidigare på denna sida)

 

EURES partners

Sedan 2024 är vi partner i Eures-nätverket. Eures är ett EU-nätverk för organisationer inom arbetsförmedling, rekrytering och de som informerar om jobb i Europa. Eures, som står för European Employment Services, är ett EU-nätverket som erbjuder en plattform för att underlätta rörligheten på Europas arbetsmarknader. Som partner i Eures-nätverket har vi tillgång till en rik källa av information, resurser och kontakter som stärker vår förmåga att guida unga arbetssökande. För mer information kontakta oss, se Arbetsförmedlingens information om EURES eller på Euresportalen.