Skara Sommarland söker 500 medarbetare

150801 150113 26366.

Även om karuseller och vattenrutschbanor befinner sig i vintervila, råder det högt tryck bakom kulisserna på Skara Sommarland, Skaraborgs stora nöjespark. Den årliga rekryteringen är nämligen redan i full gång där drygt 500 nya medarbetare ska anställas inför sommaren, en sommar då Skara Sommarland också firar 40-årsjubileum.

Den årliga rekryteringen av säsongspersonal på Skara Sommarland är i full gång och drygt 500 nya medarbetare ska anställas innan premiären den 25 maj. Parken, som firar sitt 40-årsjubileum i år, har ett särskilt behov av medarbetare till tjänster inom restaurang och parkfood, attraktionsvärdar samt badvärdar.

Vi söker alltifrån attraktionsförare och restaurangpersonal till badvärdar, och vi sätter större vikt vid vem du är som person snarare än vad som står på ditt CV

- Jag förstår att sommaren känns väldigt långt bort för andra människor, men för oss på Skara Sommarland är den precis runt hörnet! Vi har bara 10 veckor på oss att hitta och utbilda alla våra 500 nya medarbetare inför premiären i slutet av maj, så just nu råder bråda dagar. Vi söker alltifrån attraktionsförare och restaurangpersonal till badvärdar, och vi sätter större vikt vid vem du är som person snarare än vad som står på ditt CV, säger Christoffer Östling, tf vd på Skara Sommarland.