Bygg ditt drömboende vid Vänerns kant

Gullspång Till Artikel Sjögläntan.

Vill du förverkliga ditt drömboende? I det nya området Sjögläntan i Otterbäcken finns lediga tomter ett stenkast från Vänern. Här har du närhet till både natur och till större städer.

Otterbäcken – tätorten längs Vänern

Tomtområdet Sjögläntan ligger i tätorten Otterbäcken i Gullspångs kommun. Otterbäcken ligger längs med Vänern och här finns tillgång till affär, restauranger, förskola, camping och någon mil bort ligger Sjötorp och Göta Kanal med sina slussar. På sommaren är Otterbäcken perfekt för aktiviteter som bad och fiske, lek på lekplatser, middag på fiskrestaurangen eller varför inte ta en glass precis vid vattnet? Under vintersäsongen fylls Otterbäckens bandyplan med skridskoåkare och publik för heja på de lokala bandylagen. 

Vill du veta mer om Sjögläntan?

Läs mer om tomterna hos Svensk Fastighetsförmedling, Sjögläntan, Otterbäcken

 

Den lilla kommunen som erbjuder mycket

Vi är drygt 5200 människor som lever vår vardag här i Gullspångs kommun och vi kan tänka oss att bli fler! Det lantliga men ändå stadslika är Gullspångs melodi. Att snabbt nå naturen i form av skog, sjö och landsbygd är enkelt. Här finns sex naturreservat med många vandringsleder, flera stora sjöar som öppnar upp för bad och fiske och ett rikt föreningsliv med allt från kultur till flera olika idrotter. Ett boende i Gullspångs kommun ger ett lättsamt och lantligt boende nära till service. Inom kommunens egna organisation och hos företagen i kommunen finns attraktiva tjänster för dig som söker nytt jobb.
Om du bor i kommunen är också pendlingsmöjligheterna stora!

Om du bor i kommunen är pendlingsmöjligheterna stora! Bland annat finns Västtrafik med bussar och tåg och genom kommunen går Europaväg 20 och riksväg 26 som snabbt tar dig till större städer. Många av oss dagspendlar till städer som Mariestad, Skövde, Kristinehamn, Karlstad och Örebro. 

Bo I Gullspång 2.
Bo I Gullspång 4.
Bo I Gullspång 3.